miércoles, 23 de enero de 2013

Declara el congreso catalán la Soberanía

La Declaració de Sobirania de CiU, ERC i ICV ha estat aprovada al Parlament català amb els vots d'aquestes formacions i un de la CUP. La resolució impulsada per les forces nacionalistes ha comptat amb 85 vots a favor, 41 en contra i 2 abstencions. Bé i conn això que? van a agreujar la crisi no ha millorar-la. congreso_catalan

Al final, 5 diputats del PSC no han participat en la votació, mentre que Ciutadans i el PP, els diputats han abandonat l'hemicicle en senyal de protesta, l'han rebutjat, la CUP, per la seva banda, ha votat dividida: un diputat ha avalat la Declaració i dos s'han abstingut.

Els cinc diputats del PSC que no han votat-Núria Ventura, Àngel Ros, Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Rocío Martínez-Sempere, ho han fet com a rebuig a la decisió de la direcció del PSC de votar en contra de la proposta sobiranista d'CiU, ERC i ICV.
En un moment en què s'ha de buscar la unitat per enfrontar la crisi on david Cameron, amenaça col Retirar amb el Regne Unit de la Unió Europea em sembla que aquests van a contra direcció. A més fa poc es va fer un referèndum popular el resultat no va ser aquest precisament. Això és donar-li l'esquena al poble.
Dr Jordi M.Becerro - Barcelona Espanya.

SEGUINOS AHORA POR TWITTER, si no tienes inscribe te en:

http://www.jordiweb.com.ar

http://www.twitter.com/ @jombecerro

http://www.twitter.com/ @desdetodoslados


Recomendamos:
Para pensar y meditar
Viajando
Internacional
El diario de jordi
Jordiweb
Mundial Sudafrica 2010
Cronica de espectaculos
Noticias Boca Juniors
Escuela de futbol
Noticias del barza
Recetas de cocina

No hay comentarios: